Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Om oss

BERLEX 2.0

I början av mars 2020 skulle vi lansera vår första intelligenta produkt på den globala marknaden. Men så kom Covid-19. En pandemi som har drabbats oss alla. Det gav oss tid att reflektera och med en nytillträdd VD och en succession bland ägarna föddes en ny anda av optimism, mod och visioner. Så för att förbereda oss inför kommande lansering fokuserade vi på att se över våra övergripande strategier, förtydliga kunderbjudandet och se över vår visuella identitet. Med en mångsidig portfölj av produkter och tjänster blev utmaningen att hitta en gemensam grund. 

"Vi flyttar fokus från att vara en produktorienterad leverantör, till att bli ett globalt lösningsorienterat varumärke"

Syftet var att förena produkter och tjänster och samtidigt tydligt positionera vårt varumärke. Vi identifierade behovet av att flytta fokus från att vara en produktorienterad leverantör, till att bli ett globalt lösningsorienterat varumärke. Med en uppdaterad varumärkesplattform har vi tagit ut riktningen för framtiden grundat på varumärkeslöftet ”Intelligent Traffic Systems”. Vår nya visuella identitet betonar därmed övergången till ett globalt och lösningsorienterat varumärke.

"Vi är ett familjeföretag som drivs av vår passion att göra skillnad"

Vi verkar inom trafiksäkerhets- och vägarbetsbranschen och vår vision är att möjliggöra nollvisionen och bidra till en säker trafikmiljö. Våra kärnvärden ger oss en kultur där alla känner sig betydelsefulla, kompetenta och är med och bidrar:

  • Vi prioriterar säkerhet - Säkerhet går före allt annat
  • Innovation - Ständig utveckling skapar möjligheter till nya produkter och lösningar
  • Familj - Tillsammans gör vi skillnad. Olika är bra.
  • Kunskap - Vi värdesätter kunskap, vi delar med oss av den och vi lyssnar på våra kunder: De som verkligen vet hur det fungerar i utsatta trafikmiljöer.
  • Passion - Vi drivs av vår passion att kunna göra skillnad för livet

"Vår vision är nollvisionen, därför hanterar vi

trafikavstängningar med högteknologiska produkter"

Nollvisionen är enligt riksdagsbeslut grunden för trafiksäkerhetsarbetet i Sverige. Det är bilden av en önskad framtid där ingen dödas eller skadas svårt i trafiken. Det är vår vision också. Vår ständiga strävan efter nollvisionen gör oss innovativa och leder fram till produkter och system som minimerar tiden medarbetarna vistas i farliga trafikmiljöer. Därför hanterar vi trafikavstängningar med högteknologiska produkter.

Hälsningar från Team Berlex !