Meny
Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Entreprenad

Vi skräddarsyr din trafikanordning

Vi erbjuder helentreprenad eller delentreprenad, allt efter dina behov. Vill du så hjälper vi dig från start till slut, eller med vissa delar som t.ex. att förflytta avstängningen under arbetets gång eller som stöd för redan pågående trafikanordningar. Vi har utbildningen och erfarenheten som behövs för att jobbet ska bli så säkert och effektivt som möjligt.


Vi tar fram godkända TA-planer och ansöker om de tillstånd som behövs

En TA-plan, innehåller fakta om ett vägarbete och hur det ska märkas ut. Det kan vara mycket att hålla reda på, t.ex. när ska arbetet starta och sluta? Ska det pausas eller förflyttas? Vilka tillstånd behövs? vad ska ta-planen innehålla? Våra grymma ta-konsulter har lång erfarenhet och ser till att det blir rätt, och i tid.


Vi etablerar, förflyttar och avetablerar din trafikanordning

Vi jobbar självklart efter V3-principens tre delar: varna trafikanterna, vägleda trafikanterna och värna (skydda) vägarbetarna och trafikanterna. Tydlighet är a och o. Det är viktigt att varna i god tid för att förhindra upphinnandeolyckor (påkörning bakifrån) och att leda trafiken förbi vägarbetsplatsen på ett tydligt sätt. Ingen ska ledas in eller råka hamna på arbetsplatsen av misstag.


Vi erbjuder tillsyn i form av jour eller flaggvakter

 


Vi har de fordon som behövs

Vi har de fordon som behövs för att ta ett helhesgrepp på din trafikavstängning - servicebilar och kranbilar, stora som små.

 


 

 

Material och produkter

Deltabloc, GP-link, Miniguard, TMA, VMS-tavlor, sidomarkeringsskärmar eller smarta molnstyrda produkter? Ovsett om du har en Ta-plan eller inte så hjälper vi dig att få ut rätt material till ditt projekt och vi kan även se till att det blir monterat på plats. Du väljer om du vill hyra eller köpa meterialet. Vi har lång erfarenhet av uthyrning och vår strävan är att hela tiden utvecklas och att komma med nya idéer som gör jobbet säkrare för den som befinner sig på vägen. Hos oss kan du hyra alla produkter som vi säljer. Under fliken "Produkter" längst upp på hemsidan hittar du hela vårt sortiment.

 

"Du väljer om du vill

hyra betong- eller stålbarriärer"

 


 

Entreprenad i Kungälv

Entreprenad i Stockholm