Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Molntjänst BerlexConnect

Med hjälp av högteknologisk informationsteknik skapar vi inte bara ett mer trafiksäkert samhälle. På köpet blir arbetet dessutom mer miljövänligt och kostnadseffektivt.

Vår lösning, BerlexConnect, kombinerar avancerad teknik med en smidig molntjänst för att erbjuda den bästa lösningen för hantering av våra uppkopplade produkter. Du har åtkomst online från vilken plats som helst, så länge du har tillgång till internet.

Du loggar in via en webbaserad portal och administrerar dina enheter utan att behöva installera, uppdatera eller underhålla någon programvara – det sköter vi åt dig. 

 

Tillgängligt Online
Så länge du har internetåtkomst, har du åtkomst till BerlexConnect via din dator, mobil eller surfplatta.


Visning i realtid
Det som visas i BerlexConnect återspeglar exakt vad som händer i verkligheten.


Kostnadseffektivt och miljövänligt
BerlexConnect minskar behovet av kostsamma på-plats-besök, vilket sparar både tid och pengar. Genom att minska behovet av fysiska besök bidrar BerlexConnect till en minskad miljöpåverkan.


Ökad säkerhet
Minskad tid på vägarna innebär mindre risk för personalen och ökad säkerhet i arbetet.


Du som redan har ett konto kan logga in via länken nedan. Du som är nyfiken på att veta mer eller vill boka en demo är varmt välkommen att maila oss.

BerlexConnect guidar dig genom systemet och hjälper dig på vägen

BerlexConnect har ett användargränssnitt som guidar dig genom systemet och hjälper dig på vägen. Med personliga inloggningar kan flera anställda på samma företag eller depå hjälpa till att övervaka och hantera driften av enheter över hela världen. Du kan se var dina enheter befinner sig, spåra dem i realtid, kontrollera batterinivån, ändra ljusstyrka och mycket mer

 

Alltid uppdaterad molntjänst

Vår molntjänst BerlexConnect utvecklas och förbättras hela tiden för att möta våra kunders behov. Vi tar hand om underhåll och uppdateringar så att ditt system alltid är aktuellt. Du behöver aldrig hålla reda på när nya versioner kommer – det sköter vi.

 

Håll koll på dina uthyrda produkter

Hyr du ut dina produkter? Med BerlexConnect får du en tydlig översikt över var dina uthyrda produkter befinner sig och hos vilken kund. Det underlättar både fakturering och administration.

 

**Dold**

Så fungerar det

Våra uppkopplade produkter är en del av vår Internet of Things-plattform (IoT) som är en smart lösning som gör att olika enheter kommunicerar med varandra och med dig via internet. De är anslutna till internet, vilket gör att de samlar in och skickar data i realtid. Plattformen möjliggör fjärrstyrning och övervakning av produkterna, vilket ger dig full kontroll var du än befinner dig.

SaaS, eller Software as a Service, är en lösning som gör det möjligt att använda programvaran direkt via internet. Med SaaS-modellen hanterar vi alla uppdateringar och underhåll, vilket innebär att du kan vara trygg med att alltid ha tillgång till den senaste versionen av programvaran, utan att behöva göra någonting.

Vi lyssnar mer än gärna till utmaningarna i ditt projekt

Användningsområdet för vår molntjänst och våra uppkopplade produkter är större och bredare än vad man kan tro. Vi har hjälpt kunder med lösningar för både bilväg, järnväg och byggarbetsplatser. Till och med 300 meter under marken har vi hjälpt till med smarta lösningar.