Meny
Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Jobba hos oss

Vi söker en depåmedarbetare med C-kort och YKB till Kungälv

Om oss

Berlex är ett familjeägt företag som grundades 1970. Vi utvecklar, säljer och hyr ut produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplastmiljö. Vårt huvudkontor är beläget i Kungälv och vi har kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är idag ca 40 anställda med en omsättning på ca 60 milj. kr. 

 

Om tjänsten

Att arbeta som depåmedarbetare på Berlex innebär att man har en mångsidig tjänst med olika utmaningar att ta sig an och uppgifter att utföra. Dagarna är varierade då vi arbetar utefter våra kunders behov, tider för lunch samt frukost kan variera och även kvälls- samt nattarbete förekommer. 
En dag på Berlex kan innebära att etablera arbetsområden till våra kunder utefter en trafikanordningsplan, tillsyn på redan etablerat material, hålla kontakt med befintliga kunder samt underhåll av vårt material inne på depån. Som depåmedarbetare får du vara en del av ett team som arbetar tillsammans för vår utveckling framåt. På Berlex arbetar vi som ett lag och har roligt på jobbet, allt för att vi ska kunna leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

 

Om dig

Vi söker en person som kommer bidra med idéer och attityd som förbättrar vår verksamhet. Det är viktigt för oss att du är positiv, engagerad och lösningsorienterad då du i flera fall är företagets ansikte utåt. Under vissa tider kan belastningen på våra depåer vara hög så att vara stresstålig är ett måste i detta yrke. Vi står för upplärning och ser till så du kan utföra dina arbetsuppgifter, förutsatt att du har C-körkort, YKB. Kommer du från entreprenadbranschen och har bygg-, anläggnings- och entreprenadintresse är detta meriterande. För oss är det självklart att både tjejer och killar passar in i denna tjänst. 

Krav
C-körkort samt YKB

Önskvärt men inget krav
Truckkort motviktstruck 
Tidigare erfarenheter av liknande arbete
Yrkesbevis fordonsmonterad kran >18 tonmeter
E-kort


Frågor besvaras av Kennie Blomberg 0737-46 07 90 alt kennie@berlex.se

Välkommen med din ansökan till jobb@berlex.se senast den 2020-10-20
Vi tar endast emot ansökningar via epost!
Märk din ansökan i ämnesraden med ”Depåmedarbetare Kungälv”.