Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Mobil trafiksignal R6 

Maximera din trygghet genom att minimera tiden på vägen

Våra mobila trafiksignaler administrerar du via vår molntjänst BerlexConnect. Du gör enkelt driftsändringar utan att behöva åka ut på plats. Välkommen till en enklare och tryggare vardag! När arbetet kräver att du vistas på vägen vill vi att du ska vara där så kort tid som möjligt för att undvika att hamna i farliga trafiksituationer. När du fysiskt har placerat ut dina trafiksignaler kan du flytta dig till en tryggare plats såsom förarhytten, depån eller kontoret och sköta resten av installationen med hjälp av molntjänsten BerlexConnect. Det enda som krävs är en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling. Oavsett var du befinner dig kan du starta och övervaka trafiksignalerna samt ändra inställningar, oberoende av om du har en skyttelsignal eller ett avancerat multifassystem. 

 

3 smarta funktioner med Trafikljus R6

  1. Syns rödljuset för dåligt? Gå in i BerlexConnect, klicka på enheten och skruva upp ljusstyrkan. Gäller på både rött och grönt

  2. Du kanske är i behov av allrött varje tisdag mellan 22.00-23.00 i 6 veckor? Med den nya funktionen schemaläggning i BerlexConnect kan du tidsstyra trafikljusen vissa tider på dygnet eller tider och dagar

  3. Hänger inte gps-positionerna med? Då kommer du att få användning av drag-and-drop funktionen där du enkelt flyttar dina enheter på kartvyn och placerar dem så det stämmer med verklighetenMed trafiksignal R6 får du:

tillfälliga trafikljus som är enkla att flytta
stöd för 2G/3G/4G
plats för dubbla SIM-kort 
övervakning via mobil/dator/surfplatta i lättanvänd app
notifikationer via mail och SMS
många varianter av bärare och fötter
solcell som tillval för extra lång drifttid
låsbar baksidesdisplay

 

 

 BerlexConnect – lättillgängligt och lättanvänt 

I BerlexConnect kan du se var trafiksignalerna rent geografiskt befinner sig och vilken spänningsstatus batterierna har. Du får olika typer av larm och notifikationer via mail och SMS. 

 

Olika lösningar för olika avstängningar

Alla avstängningar är olika. Därför erbjuder vi olika varianter av lösningar så att du kan välja en som passar just ditt projekt. Vi har till exempel en justerbar fot för dikesmontering så att dina skyltar och ljus står rakt och stabilt. Vi har en vagn för enkel förflyttning och vi har stolpar och fötter som döljer såväl kablar som batterier. För att underlätta driften har vi paketlösningar med solceller och batterier i olika styrkor.

 

Självkörande bil

Förstår självkörande fordon våra mobila trafiksignaler?

Vi testade om våra molnstyrda trafiksignaler verkligen kunde få självkörande fordon att förstå trafiksignalerna och läsa trafiken. Experimentet var framgångsrikt och fordonet anpassade sin körning i enlighet med trafiksignalens ljusbild. Testet genomfördes tillsammans med T-engineering, ett dotterbolag till Dongfeng Motor som är en av Kinas största fordonstillverkare, vilka designar och utvecklar styrsystem till fordonsindustrin och som har lanserat autonoma prototypfordon i Sverige.

Se testet på vår Youtube-kanal. Här hittar du dessutom fler spännande videos, till exempel hur du startar en trafiksignal på 20 sekunder eller hur du bygger vår STABIL-fot med dolt batteri. 

 

Cloud-service BerlexConnect

Vår molnbaserade plattform innebär lättillgänglighet – var du än är

Om du har tillgång till internet – då har du tillgång till BerlexConnect från din dator, mobil eller surfplatta. Programvaran levereras och administreras via din webbläsare. BerlexConnect är under ständig utveckling. Nya funktioner släpps löpande som mjukvaruuppdateringar och även dessa smidigt hanteras i din webbläsare.

Från BerlexConnect-appen kan du sedan administrera dina enheter och system på distans, på samma sätt som du kan drifta och uppdatera funktioner. Med personlig inloggning kan ni vara flera från samma företag eller depå som hjälps åt att övervaka och sköta driften på enheter i hela landet. Appen ger dig möjlighet att se var dina enheter befinner sig, följa dem i realtid, se batteristatus och mycket annat.

 

Ibland är det lättare att se tjänster och funktioner i verkligheten

Användningsområdet för vår molnservice och våra uppkopplade produkter är större och bredare än du kan ana. Vi lyssnar mer än gärna till utmaningarna i ditt projekt! Kontakta vårt säljteam direkt eller anmäl dig till en online-demo så visar vi dig hur det fungerar i verkligheten. För det fungerar riktig bra.  Är du inte riktigt redo för en demo? Gå in på våra kundcase och kika på hur vi har hjälpt andra i deras projekt.