Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Mobil övergångssignal R6

Övergångssignal R6 kommer med stolpe och en fot som döljer och skyddar både batteri och kablar. Du administrerar övergångssignalerna från vår molntjänsten BerlexConnect som du styr via din mobil, dator eller surfplatta.

 

Tryckknapp med ljud och ljuskvittens

Övergångssignal R6 är utrustad med en tryckknapp som ger ifrån sig ljud, ljus och annan taktil information som kan läsas av med hjälp av både syn och känsel, till exempel genom vibrationer och upphöjda symboler samt blindtext så att även personer med syn- eller hörselnedsättningar kommer att veta när det är tryggt att passera. Den inbyggda bullerstyrningen ser till att volymen anpassas till omgivningen.

 

Vår molnbaserade plattform innebär lättillgänglighet – var du än är

Om du har tillgång till internet – då har du tillgång till BerlexConnect från din dator, mobil eller surfplatta. Programvaran levereras och administreras via din webbläsare. BerlexConnect är under ständig utveckling. Nya funktioner släpps löpande som mjukvaruuppdateringar och även dessa smidigt hanteras i din webbläsare. På vår webbplats, i nyhetsbrev och sociala medier meddelar vi i god när uppdateringar är planerade och vilka fördelar det innebär för dig som  användare. Från BerlexConnect-appen kan du sedan administrera dina enheter och system på distans, på samma sätt som du kan drifta och uppdatera funktioner. Med personlig inloggning kan ni vara flera från samma företag eller depå som hjälps åt att övervaka och sköta driften på enheter i hela landet. Appen ger dig möjlighet att se var dina enheter befinner sig, följa dem i realtid, se batteristatus och mycket annat.

Ibland är det lättare att se tjänster och funktioner i verkligheten

Användningsområdet för vår molnservice och våra uppkopplade produkter är större och bredare än du kan ana. Vi lyssnar mer än gärna till utmaningarna i ditt projekt! Kontakta vårt säljteam direkt eller anmäl dig till en online-demo så visar vi dig hur det fungerar i verkligheten. För det fungerar riktig bra.  Är du inte riktigt redo för en demo? Gå in på våra kundcase och kika på hur vi har hjälpt andra i deras projekt.