Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

VMS-trailer by Berlex

 

Vi är stolta över att presentera vår egentillverkade VMS-trailer! Design av Berlex och tillverkad i Sverige. Det är en spännande del av utvecklingsprocessen att visa produkten i ett tidigt skede för den nordiska marknaden.

 

 

VMS-trailer by Berlex hjälper till att förbättra trafikflödet och säkerheten vid tillfälliga trafikomläggningar. VMS-trailern kopplas bakom ett vanligt fordon och är enkel att förflytta under arbetets gång. VMS-trailern tillhör vår flotta av uppkopplade produkter och administreras online via vår molntjänst BerlexConnect.

Funktioner

 Stabil trailer med fyra stödben

 Utdragbara lådor med skenor för batterier

 Valfri laddningskälla Upp- och nedfällbar VMS-skylt

 SMD LED med integrerad ljusdetektering

 LED med reducerad reflex för högre kontrast

 Hög IP-klassning

 Låsbar knappsats som förhindrar obehörig användning

 

Drift

Dubbla solceller och batterier ger en längre drifttid och ingår i VMS-trailern. Det kommer också vara möjligt att komplettera VMS-trailern med en bränslecell för ännu längre drifttid.


Hantering av batterier

Att batterier är tunga kan vi inte ändra på, men vi har gjort vad vi kan för att underlätta batteribytet och minimera risken för dåliga arbetsställningar. Därför har vi sett till att du kan dra fram batterierna på skenor från valfri sida av trailern. Förutom att vara lite snällare mot ryggen, behöver du aldrig stå närmast vägbanan och göra ett batteribyte.

Nyfiken på att veta mer?

Vårt mål är att erbjuda en produkt av högsta kvalitet för att förbättra trafiksäkerheten och minimera skador vid trafikolyckor. Följ oss på vår spännande resa i sociala medier eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få det senaste först. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller använd kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.