Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Vi etablerar åt dig

Vi erbjuder både hel- och delentreprenad, allt efter dina behov. Vill du så hjälper vi dig från start till slut. Vill du bara ha hjälp med vissa delar som t.ex. att förflytta avstängningen under arbetets gång, eller som stöd för redan pågående trafikanordningar så löser vi det också. Vi har utbildningen och erfarenheten som behövs för att jobbet ska bli så säkert och effektivt som möjligt.

Vi har alla tjänster samlade

Det är en hel del som kan behövas vid en avstängning. Hos oss hittar du alla tjänster samlade. Allt ifrån Ta-plansritare, tillstånd, kranbilar och flaggvakter, till jour/tillsyn, produkter och smarta funktioner som gör din arbetsdag tryggare. Vi har långvariga relationer med samarbetspartners som är lika noggranna som vi är. 


Hyr materialet av oss 

Vi vet vad som behövs. Vi har lång erfarenhet av uthyrning och du kan tryggt lämna ditt projekt i våra händer. Vi ser till att etablera och montera den bästa och mest effektiva lösningen för ditt projekt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Eller använd länken så kontaktar vi dig.

 

Inte bara på bilvägarna

Det är inte bara på bilvägarna som vi kan hjälpa till. Ibland kan det vara till sjöss för att sätta upp sjöskyltar, ibland som bevakare vid spårvägar, ibland kan det vara en byggarbetsplats som behöver vår hjälp. som i det här fallet där vi hjälper Skanska att sätta upp sjöskyltar i Göta älv vid Hisingsbron. 


Bevakare vid spårväg

Utmaningar och lösningar

Ingenting är omöjligt! Vi diskuterar gärna utmaningar och lösningar om hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt. 

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad Ett av våra projekt

Häng med på en flygning över ett av våra projekt i Göteborg.  

 

 

Till kontakter