Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Trafiksignal R6 går under jorden

Vi har genomfört en djupdykning 300 meter under marken för att testa hur våra uppkopplade trafiksignaler kan förbättra trafikflödet.

Tillsammans med Cramo och deras kund Implenia har vi inlett ett spännande projekt. Vi testar hur våra uppkopplade trafiksignaler kan förbättra trafikflödet i ett tunnelprojekt 300 meter under marken. Detta projekt, som omfattar södra Stockholms tunnlar för framtida tunnelbaneanvändning, är ett viktigt steg för ökad säkerhet och effektivitet.

Tack vare våra kunders utmaningar förbättrar och anpassar vi våra lösningar för att möta deras behov på bästa sätt. I det här projektet har vi bland annat programmerat om signalerna för att möta deras specifika behov. "-Det känns fantastiskt roligt att vi kan leverera en lysande lösning till detta tunnelprojekt." säger Emina Edlund, projektledare på Berlex, som testar trafiksignalerna på plats.


Efter en lyckad testperiod fortsätter nu vårt pilotprojekt med den uppkopplade trafiksignalen R6 under södra Stockholms tunnlar. Det är ett stort steg framåt för både säkerhet och effektivitet i tunnlar överallt, och vi ser fram emot att erbjuda fler kunder samma möjligheter! Vill du veta mer? Kontakta Emina Edlund

E-post: emina.edlund@berlex.se
Mobil: +46 (0)73 745 43 20