Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

VMS-skyltar 

Varna i tid med VMS-skyltar

VMS, Variabla meddelandeskyltar, hjälper till att öka framkomligheten och säkerheten på våra vägar.  De varnar för filförändring och ändrad hastighet i god tid före vägarbeten för att skydda våra vägarbetare och göra resan trygg och bekväm. Vår Förvarnings-VMS innehåller en mängd olika vägmärken, budskap och animeringar, men det primära syftet är att visa F25, F17, E15 samt T2 avstånd. Vår Hastighetspåminnare kan visa antingen C31 eller E13 i hastigheterna 30-90km/h och aktiveras av radar när ett fordon detekteras över förinställd hastighet. Båda VMS:er administreras från vår molntjänst BerlexConnect.

Så här fungerar det

Våra VMS:er administreras från den molnbaserade BerlexConnect-appen. Du kan ha obegränsat antal VMS:er och du kan ha flera system igång samtidigt. När arbetet kräver att du vistas på vägen vill vi att du ska vara där så kort tid som möjligt för att undvika att hamna i farliga trafiksituationer. När du fysiskt har  placerat ut dina VMS:er kan du flytta dig till en tryggare plats såsom förarhytten, depån eller kontoret och sköta resten av installationen därifrån med hjälp av  molntjänsten BerlexConnect. Det enda som krävs är en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling. 

 

Vår molnbaserade plattform innebär lättillgänglighet – var du än är

Om du har tillgång till internet – då har du tillgång till BerlexConnect från din dator, mobil eller surfplatta. Programvaran levereras och administreras via din webbläsare. BerlexConnect är under ständig utveckling. Nya funktioner släpps löpande som mjukvaruuppdateringar och även dessa smidigt hanteras i din webbläsare. På vår webbplats, i nyhetsbrev och sociala medier meddelar vi i god när uppdateringar är planerade och vilka fördelar det innebär för dig som  användare. Från BerlexConnect-appen kan du sedan administrera dina enheter och system på distans, på samma sätt som du kan drifta och uppdatera funktioner. Med personlig inloggning kan ni vara flera från samma företag eller depå som hjälps åt att övervaka och sköta driften på enheter i hela landet. Appen ger dig möjlighet att se var dina enheter befinner sig, följa dem i realtid, se batteristatus och mycket annat.

Ibland är det lättare att se tjänster och funktioner i verkligheten

Användningsområdet för vår molnservice och våra uppkopplade produkter är större och bredare än du kan ana. Vi lyssnar mer än gärna till utmaningarna i ditt projekt! Kontakta vårt säljteam direkt eller anmäl dig till en online-demo så visar vi dig hur det fungerar i verkligheten. För det fungerar riktig bra.  Är du inte riktigt redo för en demo? Gå in på våra kundcase och kika på hur vi har hjälpt andra i deras projekt.

Vi lyssnar mer än gärna till utmaningarna i ditt projekt

Användningsområdet för vår molntjänst och våra uppkopplade produkter är större och bredare än vad man kan tro. Vi har hjälpt kunder med lösningar för både bilväg, järnväg och byggarbetsplatser. Till och med 300 meter under marken har vi hjälpt till med smarta lösningar.