Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

TMA by Berlex

 

Vi är stolta över att presentera vårt egentillverkade TMA-skydd! Design av Berlex och tillverkad i Sverige. Det är en spännande del av utvecklingsprocessen att visa produkten i ett tidigt skede för den nordiska marknaden.

Förutom teknisk kompetens så måste regler och standarder uppfyllas. TMA by Berlex kommer genomgå noggranna tester och utvärderingar för att uppfylla specifika krav och föreskrifter inom trafiksäkerhet. Det inkluderar tester för att säkerställa att skyddet klarar av att absorbera kollisionens energi, att det inte utgör någon fara för trafikanterna eller omgivningen, och att det är tillförlitligt under olika kollisionsscenarier och väderförhållanden.

 

Att utveckla och tillverka ett TMA-skydd är en komplex process. Det krävs avancerad ingenjörskonst för att designa en produkt som kan skydda mot kollisioner och minimera risken för skador vid trafikolyckor.  Berlex verkar i Göteborgsregionen som är känd för sina världsledande kunskaper i krocksäkerhet genom flera framstående företag som är specialiserade på krocksäkerhet. Därför blev valet enkelt att samarbeta med regional spetskompetens i framtagandet av vårt egna TMA.

 

Nyfiken på att veta mer?

Vårt mål är att erbjuda en produkt av högsta kvalitet för att förbättra trafiksäkerheten och minimera skador vid trafikolyckor. Följ oss på vår spännande resa i sociala medier eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få det senaste först. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller använd kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.