Meny
Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Ta-planer

Vi hjälper er med TA-planer och starttillstånd

Alla vägprojekt är unika. Att förstå byggtekniskt hur ett vägprojekt genomförs är viktigt för att kunna upprätta en effektiv trafikanordning. Vi medverkar aktivt i vägprojekt genom alla etapper, från start till slut. Vårt jobb startar ofta med att vi tar en syn på den aktuella platsen tillsammans med entreprenören, som då går igenom vad som ska göras och vilka ytor som behöver stängas av för att kunna utföra jobbet. Det kan också starta med att entreprenören mejlar över informationen som vi behöver för att upprätta TA-planen. Därefter startar vi upprättandet av TA-planen som vi gör skalenlig och med tydliga symboler.

"Vårt jobb startar ofta med att
vi tar en syn på den aktuella platsen 
tillsammans med entreprenören"


När det är klart ser vi till att den blir godkänd av kommunen eller Trafikverket, att tillstånd som t.ex. parkeringsförbud söks samt att de som vi anser blir berörda av trafikavstängningen t.ex. räddningstjänsten och lokaltrafiken får information om när avstängningen kommer att ske och i vilken omfattning. 

"Att förstå byggtekniskt hur ett vägprojekt
genomförs är viktigt för att kunna upprätta 
en effektiv trafikanordning"

TA-planen kan ni efter granskning få levererade digitalt i PDF, utskrivna i A1 och A3 samt plastad A3. Den kan även levereras tillsammans med en materialspecifikation om så önskas.

Så oavsett stora eller små planer, välkommen att kontakta oss!

 

Ta-planer Göteborg

Ta-planer Stockholm