Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Vår molnbaserade plattform innebär lättillgänglighet – var du än är

Nutida teknik ger oss lösningar vi förr bara kunde drömma om! Med hjälp av högteknologisk informationsteknik möjliggörs inte bara ett mer trafiksäkert samhälle. På köpet blir arbetet dessutom mer miljövänligt och kostnadseffektivt.

Om du har tillgång till internet – då har du tillgång till BerlexConnect från din dator, mobil eller surfplatta. BerlexConnect är under ständig utveckling. Nya funktioner släpps löpande som mjukvaruuppdateringar som hanteras smidigt i din webbläsare. Här är några av alla fördelar som kommer med BerlexConnect:

 Tillgängligt från vilken enhet som helst
Dator, mobil eller surfplatta - om du bara har du tillgång till internet har du tillgång till BerlexConnect. 

 Visning i realtid
Det som händer i vyn händer i verkligheten. Du ser exakt vilka budskap och ljusbilder som visas just nu.

 Håller ordning och reda i organisationen
All viktig information finns i menyn under Organisation. Här hittar du användare, din organisation och alla underavdelningar samt Uthyrning. Det är också här du bygger strukturen för din organisation med obegränsat antal underavdelningar. 

 Förenklar uthyrning och utlåning
När du lånar ut dina produkter till dina kunder får du en bra översikt över var och hos vem de befinner sig. Det underlättar inte minst när det är dags att fakturera. 

 Rita budskap och skyltar direkt i appen
Med BerlexConnect behöver du bara en laptop eller en stationär dator, där nya budskap ritas direkt i appen. Sedan är det bara att spara bilden i standardbiblioteket för att alla i organisationen ska få tillgång. Det går förstås också bra att ladda ner färdiga budskap eller bilder från till exempel Transportstyrelsen.se eller från din mail.

Enkel administration

Med BerlexConnect administrerar du dina uppkopplade produkter och system på distans. Vi har samlat all relevant information för dig i appen såsom användare, din organisation, underavdelningar samt uthyrningar. Lika användbart internt som externt, inte minst när det gäller uthyrning.

 

Enkelt användargränssnitt

BerlexConnect har ett enkelt användargränssnitt som guidar dig genom systemet och hjälper dig på vägen. Med personliga inloggningar kan flera anställda på samma företag eller depå hjälpa till att övervaka och hantera driften av enheter över hela världen. Du kan se var dina enheter befinner sig, spåra dem i realtid, kontrollera batterinivån och mycket mer.

 

Nyfiken på att veta mer? 

Våra uppkopplade produkter hittar du i menyn. Om du vill ha ännu mer detaljerad information om dem – tekniska specifikationer, manualer och produktblad –hittar du dem i webbutiken. Självklart är du alltid välkommen att höra av dig till oss om har frågor eller behöver hjälp. 

 

Ibland är det lättare att se tjänster och funktioner i verkligheten

Demon är online och kostnadsfri. Vill du hellre ha ett fysiskt möte? Det ordnar vi självklart.