Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Intelligenta Trafiksystem

Intelligenta trafiksystem

Nutida teknik ger oss lösningar vi förr bara kunde drömma om! Med hjälp av högteknologisk informationsteknik möjliggörs inte bara ett mer trafiksäkert samhälle. På köpet blir arbetet dessutom mer miljövänligt och kostnadseffektivt. 

 

Vårt bidrag till Vision Zero

Nu är det länge sedan vi tog Vision Zero till vårt hjärta och gjorde den till vår. Sedan några år tillbaka har även WHO och FN:s regionala kommissioner lanserat en global plan för trafiksäkerhet fram till år 2030. Läs mer om deras enastående vision här. Berlex molnbaserade mjukvara styr de enheter som varnar, uppmärksammar och informerar trafikanterna. Det kan handla om att förstärka information vid ett vägarbete för att avstyra upphinnandeolyckor, att i god tid påminna om hastighets- och filförändringar samt att administrera trafikljus och andra vägprodukter med mobilen från förarhytten i stället för att dröja kvar på vägen. 


Molntjänst BerlexConnect

Vår molnbaserade plattform innebär lättillgänglighet – var du än är

Om du har tillgång till internet – då har du tillgång till BerlexConnect från din dator, mobil eller surfplatta. Programvaran levereras och administreras via din webbläsare. BerlexConnect är under ständig utveckling. Nya funktioner släpps löpande som mjukvaruuppdateringar och även dessa hanteras smidigt i din webbläsare. På vår webbplats, i nyhetsbrev och sociala medier meddelar vi i god tid när uppdateringar är planerade och vilka fördelar det innebär för dig som användare. Från BerlexConnect-appen kan du sedan administrera dina enheter och system på distans, på samma sätt som du kan drifta och uppdatera funktioner. Med personlig inloggning kan ni vara flera från samma företag eller depå som hjälps åt att övervaka och sköta driften på enheter i hela världen. Appen ger dig möjlighet att se var dina enheter befinner sig, följa dem i realtid, se batteristatus och mycket annat.

Ipadvy i BerlexConnect

 Enkel administration

Administration ska ta minimalt med tid! Därför har vi samlat viktig information till dig under menyn organisation. Här hittar du användare, din organisation och alla underavdelningar samt uthyrning. Det är också här du bygger strukturen för din organisation med obegränsat antal underavdelningar. Lika användbart internt som externt, inte minst när det kommer till uthyrning. 

 

Ändringar i realtid på uppkopplade produkter

Det som händer i vyn – det händer i verkligheten. I appen ser du exakt vilka budskap och ljusbilder som visas just nu. Om och när du behöver komplettera eller ändra budskap kan du enkelt rita ett nytt och spara ner i biblioteket, alternativt ladda ner ett färdigt budskap. I vår uppkopplade produktflotta hittar du olika typer av system för trafikljus, övergångsställen och VMS-skyltar. Gemensamt för dem alla är att du administrerar dem från BerlexConnect-appen:

Trafikljus R6 för skyttelsignal och multifas

Kövarnings VMS:er

Övergångsställe med multifas

Övergångsställe med två enheter

Hastighetspåminnare och andra VMS-skyltar

 

 

BerlexConnect – lättillgängligt och lättanvänt

Tillgängligt från vilken enhet som helst
Dator, mobil eller surfplatta - om du bara har du tillgång till internet har du tillgång till BerlexConnect. 

Visning i realtid
Det som händer i vyn händer i verkligheten. Du ser exakt vilka budskap och ljusbilder som visas just nu.

Håller ordning och reda i organisationen
All viktig information finns i menyn under Organisation. Här hittar du användare, din organisation och alla underavdelningar samt Uthyrning. Det är också här du bygger strukturen för din organisation med obegränsat antal underavdelningar. 

Förenklar uthyrning och utlåning
När du lånar ut dina produkter till dina kunder får du en bra översikt över var och hos vem de befinner sig. Det underlättar inte minst när det är dags att fakturera. 

Rita budskap och skyltar direkt i appen
Med BerlexConnect behöver du bara en laptop eller en stationär dator, där nya budskap ritas direkt i appen. Sedan är det bara att spara bilden i standardbiblioteket för att alla i organisationen ska få tillgång. Det går förstås också bra att ladda ner färdiga budskap eller bilder från till exempel Transportstyrelsen.se eller från din mail.

 

Nyfiken på att veta mer? 

Våra uppkopplade produkter hittar du i menyn. Om du vill ha ännu mer detaljerad information om dem – tekniska specifikationer, manualer och produktblad –hittar du dem i webbshopen. Självklart är du alltid välkommen att höra av dig till oss om har frågor eller behöver hjälp. 

 

Boka demo

Ibland är det lättare att se tjänster och funktioner i verkligheten. Vi behöver bara 10 minuter av din tid för att ge dig en överblick av vad BerlexConnect är och hur det fungerar med våra uppkopplade produkter, som våra trafikljus till exempel. Fyll i formuläret så hör vi av oss och bokar en tid som passar dig.