Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Depåmedarbetare | Kungälv

Lite om oss och om jobbet

Vi på Berlex har hittills bidragit till att spara hundratals, kanske till och med tusentals liv på vägarna. Nu behöver vi bli fler som fortsätter detta viktiga arbete. Vi söker därför dig som vill vara en del av vår utveckling och vår framtid!

Det bästa vi kommit på att kalla tjänsten är depåmedarbetare. Våra nya kollegor kommer nämligen att ha ett otroligt varierande arbete och vara en viktig kugge i att utveckla Berlex framåt. I arbetet ingår såväl kundbearbetning som entreprenadarbete så din charm och dina sociala förmågor är minst lika viktiga som att du är orädd för att hugga i när det behövs. Med målet att skapa en säker trafikmiljö och en säker arbetsplats för alla som arbetar vid våra vägar kan en typisk dag börja med att du får orders att lasta för att köra ut till kund och ibland får du också ställa upp avstängning enligt en trafikordningsplan, se till så medmänniskor får en säker trafikmiljö och arbetsplats. Vissa dagar utgår du i stället från depån för att ta hand om material och fordon. Arbetet är fritt och fullt av egna beslut, men de svåra besluten överlåter du till dina chefer. Ditt största ansvar är dock att fokusera på att skämma bort våra kunder. Tjänsterna utgår ifrån våra fina lokaler i Kungälv. Här har vi en skönt avslappnad miljö där allvaret i det vi gör blandas med många skratt och en riktigt god gemenskap. 

Lite om dig

Det skulle vara ett stort plus, men är inget krav, om du har din bakgrund från uthyrningsbranschen/entreprenadbranschen och ett bygg-, anläggnings- och entreprenad-intresse. Oavsett kommer vi ta ansvar för att du kommer in i dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Desto viktigare för oss är det att du är rätt person! Vi är rädda om vår företagskultur och månar om att vår nästa kollega ska kunna bidra med idéer, trivs i teamwork och har en attityd som förbättrar vår verksamhet. Annat som är viktigt för oss är:

Din förmåga att handskas med kunder på allra bästa sätt. Berlex servicenivå är hög så det måste din också vara

Att du tar egna initiativ och fattar beslut på egen hand när det krävs  

Att du har C-kort och inte är rädd för att anstränga dig fysiskt lite då och då

Meriterande är om du innehar YKB samt yrkesbevis för fordonsmonterad kran >18 ton meter

Att du tycker att kvälls- och nattarbete ger jobbet variation och att det inte är något problem alls för dig

Om du dessutom skulle ha truckkort, E-körkort och erfarenhet av tidigare driftarbeten är det ett stort plus!


Lite om tjänsten

Tjänsterna är heltid med placering i Kungälv. Om du har frågor – hör av dig till Emil Henricsson på 070-398 311 03 eller emil.henricsson@berlex.se Välkommen med din ansökan till jobb@berlex.se Urval sker löpande. Märk din ansökan i ämnesfältet med “Depåmedarbetare Kungälv“. Vi kan tyvärr bara ta emot ansökningar via epost.