Meny
Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Trafiksignal R6

Trafiksignal R6 styrs från din mobil, dator eller surfplatta

Vår mobila trafiksignal R6 och molntjänsten BerlexConnect är den nya generationens mobila trafiksignaler. Molntjänsten BerlexConnect ger en överskådlig bild av dina trafiksignaler och ökar säkerheten för användaren som slipper utsätta sig för onödiga risker på vägen. Styr signalen från en trygg plats, var som helst i världen.  

 

Övervaka signalerna med din mobil, dator eller surfplatta

Alla inställningar och övervakning av signalerna gör du i din smartphone, dator eller surfplatta. Du behöver bara ställa ut signalerna på arbetsplatsen, aktivera dem med en enkel knapptryckning på din smartphone, dator eller surfplatta och sedan är du klar. Enklare och säkrare än så blir det inte. 

 

Alltid uppkopplad, alltid uppdaterad 

Så länge du har tillgång till Internet, var du än befinner dig, har du full koll på var signalerna befinner sig, deras drift­status, batteristatus etc. Det gäller oavsett om du har en skyttelsignal eller ett avancerat multifassystem. trafiksignal R6 och BerlexConnect kommer att vara under ständig utveckling och det har du stor nytta av. Nya funktioner kommer att släppas som mjukvaruuppdateringar och bli tillgängliga för dig via nätet. Du kommer aldrig att behöva lämna in din trafiksignal för att hålla den uppdaterad. 

 

Hitta den bästa lösningen för ditt projekt

Alla projekt är olika. Därför finns det en mängd olika lösningar för att ditt projekt ska bli så idealiskt som möjligt: Skytteltrafik eller multifas, obegränsat antal faser och dubbleringar.

 

 

Vi testade om R6 kunde få självkörande fordon att förstå trafikljus

Vi testade om vår molnstyrda trafiksignal R6 kunde få självkörande fordon att förstå trafikljus och läsa trafik. Projektet var framgångsrikt och fordonet anpassade sin körning i enlighet med trafiksignalens ljusbild. Testet genomfördes med T-engineering, ett dotterbolag till en av Kinas största fordonstillverkare, Dongfeng Motor, som designar och utvecklar styrsystem för fordonsindustrin och har lanserat sitt första autonoma prototypfordon i Sverige.