Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Vårt koncept är nyckelfärdiga TMA-bilar 

När du ska investera i en TMA-bil finns det en rad frågor att ställa sig: Vilken typ av lastbil ska jag ha? Vilka krav gäller? Var hittar jag påbyggare? Hur får jag fram ritningar? Vi skapade "TMA-konceptbil" och lade över dem frågorna på oss att lösa.

"Istället för att själv leta upp tjänster och samordna dem, så gör vi det åt dig"

Istället för att själv leta upp tjänster och samordna dem så gör vi det åt dig. På så vis behöver du bara hålla kontakt med en enda leverantör: oss. Vi levererar kompletta TMA-bilar som uppfyller kraven från de olika myndigheterna. Ett nyckelfärdigt koncept helt enkelt. Syftet är att erbjuda dig en komplett tjänst med lastbil, byggnation, TMA-paket, allt samordnat av oss.

Så här går det till

Vi börjar med att ta reda på om du har en befintlig lastbil eller vill ha hjälp att köpa in en ny. Efter det tar vi kontakt med påbyggaren och samarbetar med att plocka fram ett ritningsunderlag som vi presenterar för dig. När du är nöjd och godkänner ritningar och offert så börjar vi samordna med de olika leverantörer och avdelningar som behövs. Vi ser till att uppdatera dig löpande under projektettiden fram till leveransen.

Färdig för leverans

När bilen är färdigmonterad sker en typbesiktning och leveranskontroll innan vi lämnar över nycklarna till dig. Nu är det bara att rulla ut på vägarna i din nya TMA-bil.


3 frågor till Bonnie på Team Vägservice som köpte den första TMA-bilen

 

Hej Bonnie, vad var det för projekt ni behövde hjälp med? 
”-Vi behövde ytterligare en TMA-bil och hade sedan tidigare god erfarenhet av Berlex:s TMA-skydd.”

Vad är främsta fördelen med att leja ut jobbet enligt dig?
”- Under samtalen framgick att ni kunde tillhandahålla kontakterna med övriga leverantörer, vilket blev mycket tidsbesparande och smidigt, eftersom vi drog nytta av samlad erfarenhet i branschen via Berlex, samt att vi slapp koordinera alla olika leverantörer.”

Hur upplevde du samarbetet med oss?
”-Vi uppdaterades löpande under projektettiden fram till leveransen av TMA-bilen och är mycket nöjda med hur samarbetet fungerat och har beställt ytterligare en TMA-bil”

Vi tackar för förtroendet och fortsätter följa "våra" TMA-Conceptbilar ute i verkligheten!