Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Mobilt övergångsställe till trafikljus R6

Som komplement till våra tillfälliga trafikljus finns två varianter av mobila, signalreglerade övergångsställen: En lättare variant stöder multifas och består av en komplett övergångssignal med stolpe och fot som döljer och skyddar kablar och batteri. Den gula, större varianten har en krona och en övergångssignal i toppen och kompletteras med två tillfälliga trafikljus R6/R6+. Den stora helgjutna foten har plats för fyra batterier. Vill du utöka drifttiden ännu mer kan den med fördel kompletteras med en solcell. Båda varianterna administreras från molntjänsten BerlexConnect som du styr via din mobil, dator eller surfplatta.

Tryckknapp med ljud och ljuskvittens

Båda varianterna är utrustade med en tryckknapp som ger ifrån sig ljud, ljus och annan taktil information som kan läsas av med hjälp av både syn och känsel, till exempel genom vibrationer och upphöjda symboler samt blindtext så att även personer med syn- eller hörselnedsättningar kommer att veta när det är tryggt att passera. Den inbyggda bullerstyrningen ser till att volymen anpassas till omgivningen.

Vår molnbaserade plattform innebär lättillgänglighet – var du än är

Om du har tillgång till internet – då har du tillgång till BerlexConnect från din dator, mobil eller surfplatta. Programvaran levereras och administreras via din webbläsare. BerlexConnect är under ständig utveckling. Nya funktioner släpps löpande som mjukvaruuppdateringar och även dessa smidigt hanteras i din webbläsare. På vår webbplats, i nyhetsbrev och sociala medier meddelar vi i god när uppdateringar är planerade och vilka fördelar det innebär för dig som  användare. Från BerlexConnect-appen kan du sedan administrera dina enheter och system på distans, på samma sätt som du kan drifta och uppdatera funktioner. Med personlig inloggning kan ni vara flera från samma företag eller depå som hjälps åt att övervaka och sköta driften på enheter i hela landet. Appen ger dig möjlighet att se var dina enheter befinner sig, följa dem i realtid, se batteristatus och mycket annat.

 

Nyfiken på att veta mer? 

Våra uppkopplade produkter hittar du i menyn. Om du vill ha ännu mer detaljerad information om dem – tekniska specifikationer, manualer och produktblad hittar du dem i Till webbshopen. Självklart är du alltid välkommen att höra av dig till oss om har frågor eller behöver hjälp. 

Till kontakter