Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Mobila trafikljus

Berlex mobila trafikljus 

Maximera din trygghet – minimera tiden på vägen med Berlex mobila trafikljus

När arbetet kräver att du vistas på vägen vill vi att du ska vara där så kort tid som möjligt för att undvika att hamna i farliga trafiksituationer. När du fysiskt har placerat ut dina trafikljus kan du flytta dig till en tryggare plats såsom förarhytten, depån eller kontoret och sköta resten av installationen därifrån med hjälp av molntjänsten BerlexConnect. Det enda som krävs är en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling. Oavsett var du befinner dig kan du starta och övervaka trafikljusen samt ändra inställningar, oberoende av om du har en skyttelsignal eller ett avancerat multifassystem. 

Trafikljus R6 och R6+ är molnbaserade, tillfälliga trafikljus

R6+ är molnbaserade, tillfälliga och portabla trafikljus som du administrerar via BerlexConnect. Du gör enkelt driftsändringar utan att behöva åka ut och besöka trafikljusen på plats. Välkommen till en enklare och tryggare vardag!

Med R6+ får du:

tillfälliga trafikljus som är enkla att flytta
stöd för 2G/3G/4G
plats för dubbla SIM-kort 
övervakning via mobil/dator/surfplatta i lättanvänd app
notifikationer via mail och SMS
många varianter av bärare och fötter
solcell som tillval för extra lång drifttid
låsbar baksidesdisplay


 

BerlexConnect – lättillgängligt och lättanvänt 

I BerlexConnect kan du se var trafikljusen rent geografiskt befinner sig och vilken spänningsstatus batterierna har. Du får olika typer av larm och notifikationer via mail och SMS. 

 

Olika lösningar för olika avstängningar

Alla avstängningar är olika. Därför erbjuder vi olika varianter av lösningar så att du kan välja en som passar just ditt projekt. Vi har till exempel en justerbar fot för dikesmontering så att dina skyltar och ljus står rakt och stabilt. Vi har en vagn för enkel förflyttning och vi har stolpar och fötter som döljer såväl kablar som batterier. För att underlätta driften har vi paketlösningar med solceller och batterier i olika styrkor.

 

Självkörande bil

Förstår självkörande fordon tillfälliga trafikljus?

Vi testade om våra molnstyrda trafikljus R6+ verkligen kunde få självkörande fordon att förstå trafikljusen och läsa trafiken. Experimentet var framgångsrikt och fordonet anpassade sin körning i enlighet med trafikljusets ljusbild. Testet genomfördes tillsammans med T-engineering, ett dotterbolag till Dongfeng Motor som är en av Kinas största fordonstillverkare, vilka designar och utvecklar styrsystem till fordonsindustrin och som har lanserat autonoma prototypfordon i Sverige.

Se testet på vår Youtube-kanal. Här hittar du dessutom fler spännande videos, till exempel hur du startar ett trafikljus på 20 sekunder eller hur du bygger vår STABIL-fot med dolt batteri. 

 

Cloud-service BerlexConnect

Vår molnbaserade plattform innebär lättillgänglighet – var du än är

Om du har tillgång till internet – då har du tillgång till BerlexConnect från din dator, mobil eller surfplatta. Programvaran levereras och administreras via din webbläsare. BerlexConnect är under ständig utveckling. Nya funktioner släpps löpande som mjukvaruuppdateringar och även dessa smidigt hanteras i din webbläsare. På vår webbplats, i nyhetsbrev och sociala medier meddelar vi i god när uppdateringar är planerade och vilka fördelar det innebär för dig som användare.

Från BerlexConnect-appen kan du sedan administrera dina enheter och system på distans, på samma sätt som du kan drifta och uppdatera funktioner. Med personlig inloggning kan ni vara flera från samma företag eller depå som hjälps åt att övervaka och sköta driften på enheter i hela landet. Appen ger dig möjlighet att se var dina enheter befinner sig, följa dem i realtid, se batteristatus och mycket annat.

Nyfiken på att veta mer? 

Våra uppkopplade produkter hittar du i menyn. Om du vill ha ännu mer detaljerad information om dem – tekniska specifikationer, manualer och produktblad hittar du dem i webbshopen. Självklart är du alltid välkommen att höra av dig till oss om har frågor eller behöver hjälp. 

Till kontakter

 

Boka demo

Ibland är det lättare att se tjänster och funktioner i verkligheten. Vi behöver bara 10 minuter av din tid för att ge dig en överblick av hur våra uppkopplade trafikljus fungerar i BerlexConnect. Fyll i formuläret så hör vi av oss och bokar en tid som passar dig.