Kundvagn
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Bom till trafikljus

Bom till trafikljus R6 

Minska rödljuskörningar med en snabbfällande bom

För att minska risken för rödljuskörningar och öka tryggheten kring vägarbeten, kan trafikdirigering med trafikljus, vakt eller lots förstärkas med en bom. Att fysiskt hindra fordonstrafik att passera in på arbetsområdet ökar skyddet markant för arbetande personal ute på vägen. Trafiksignal R6 styr bommens fällning. Vid rött ljus fälls bommen snabbt ner och fälls upp igen när trafikljuset växlar till grönt. Bommen används tillsammans med befintliga eller nya trafikljus R6/R6+. 

 

Sensorer känner av om ett fordon befinner sig under bommen

Bommen har sensorer som känner av fordon vid bomfällning. Om ett fordon skulle befinna sig på fel ställe fälls bommen upp igen och väntar i ca 5 sekunder innan den påbörjar en ny fällning. Bommen har en röd stopplampa som aktiveras vid fällningen.  

 

Administrera din bom och trafikljus från BerlexConnect

När din bom med trafikljus står på plats kan du enkelt sköta administrationen från BerlexConnect-appen.

 

Så här bygger du en STABIL-fot

De nedersta belastningarna är ihåliga för att du ska kunna gömma batteriet. Foten är försedd med lyftöglor om du vill krana ut en färdig enhet men den går lika bra att plocka ihop eller isär om du är ute på ensamarbete. 

 

Vår molnbaserade plattform innebär lättillgänglighet – var du än är 

Om du har tillgång till internet – då har du tillgång till BerlexConnect från din dator, mobil eller surfplatta. Programvaran levereras och administreras via din webbläsare. BerlexConnect är under ständig utveckling. Nya funktioner släpps löpande som mjukvaruuppdateringar och även dessa smidigt hanteras i din webbläsare. På vår webbplats, i nyhetsbrev och sociala medier meddelar vi i god när uppdateringar är planerade och vilka fördelar det innebär för dig som användare. Från BerlexConnect-appen kan du sedan administrera dina enheter och system på distans, på samma sätt som du kan drifta och uppdatera funktioner. Med personlig inloggning kan ni vara flera från samma företag eller depå som hjälps åt att övervaka och sköta driften på enheter i hela landet. Appen ger dig möjlighet att se var dina enheter befinner sig, följa dem i realtid, se batteristatus och mycket annat.

 

Nyfiken på att veta mer? 

Våra uppkopplade produkter hittar du i menyn. Om du vill ha ännu mer detaljerad information om dem – tekniska specifikationer, manualer och produktblad hittar du dem i webbshopen. Självklart är du alltid välkommen att höra av dig till oss om har frågor eller behöver hjälp. 

Välkommen att kontakta oss